Vyhraj cestu do Applu! Pojeď s námi na CES 2025 a do Cupertina!

Jednou z tradic, kterou se snažíme již roky dodržovat je pravidelné zpravodajství z veletrhu CES v Las Vegas, díky kterému jsme získali řadu cenných kontaktů, možností testovat novinky a hlavně přístup k nejaktuálnějším informacím o dění ve světě technologií. Protože oslavujeme dosažení 50 000 odběratelů sesterského YouTube kanálu Alisczech, rozhodli jsme se uspořádat opět po letech soutěž o cestu snů do Applu! Vyhrajte s námi týdenní pobyt v USA, možnost vidět jak se dělá zpravodajství z CES 2025, návštěvu Applu v Cupertinu a navíc získejte 50% slevu na předplatné iPure!

Oslavujte s námi

Máme hned dva důvody k oslavě! Tím prvním je sedm let, po které bez přerušení vychází náš Apple magazín iPure! Více jak 350 čísel, skoro 2 000 článků a stovky videí vzniklo jen díky vám, čtenářům a předplatitelům. Za to vám patří obrovský dík.

Druhým aktuálním důvodem k radosti je dosažení 50 000 odběratelů YouTube kanálu Alisczech, který Honza Březina vydává stejně dlouho a je našim sesterským projektem. Přinesl zatím přes 950 videí!

Oslavujte s námi a vyhrajte cestu do USA, do Applu!

Apple Park

O co soutěžíme?

Honza Březina a Kamil Chudačík začátkem ledna 2025 opět vyrazí do USA na veletrh CES 2025 a vy můžete jet s nimi! Během týdne navštíví Los Angeles, Las Vegas, San Francisko a Cupertino. Budou natáčet na veletrhu CES 2025, v Apple Parku, na 1 Infinity Loop, u Apple Garáže, ale i v Google Plexu, nebo třeba v corporate obchodech Rivianu, Tesly, Peak Designu a dalších značek.

Honza vylosovanému vítězi či vítězce zaplatí letenku Praha – Los Angeles – Praha, zajistí ubytování, akreditaci na veletrh CES 2025 s přístupem do neveřejné části, zajistí všechny transfery a bude zkušeným průvodcem. Vítěz či vítězka si z vlastního bude hradit pouze stravu.

V rámci této cesty máte možnost se podívat do míst, kam nemá veřejnost běžně přístup, být u toho, když se rodí reportáž z nejvýznamnějšího technologického veletrhu a zažít atmosféru Sillion Valley.

Jak soutěžit?

Je to velice jednoduché, jako vždy. Stačí si mezi 17. srpnem a 30. zářím 2024 objednat a zaplatit nové roční předplatné našeho magazínu nebo o rok prodloužit stávající předplatné. Je jedno zda zvolíte předplatné Basic, Audio či One. Do slosování, které proběhne 1. října 2024 na našem Facebooku, vás zařadíme automaticky a vítěze či vítězku budeme kontaktovat bezprostředně emailem.

Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané ČR či SK starší 18 let. Výhru není možné vyměnit za peněžní hodnotu a pokud výherce nebude moci z jakýchkoli důvodů odcestovat, výhra propadne. Soutěže se nemohou zúčastnit členové redakce iPure a jejich rodinní příslušníci.

Jak využít 50% slevu?

Jako dárek jsme pro všechny účastníky soutěže připravili možnost využít 50% slevu na objednané předplatné. Tu je možné využít v průběhu soutěže a není možné ji kombinovat s jinými slevami. Stačí při objednávce zadat slevový kód ALISCZECH50.

 

Předplatit iPure

 

Proč odebírat iPure?

iPure je jediný český elektronickýApple magazín, který vychází každý čtvrtek v PDF, ePUB a audio formátu. Magazín je zcela bez reklam a PR článků, publikuje výhradně původní texty a zaměřuje se na vše, co se týká produktů Applu a jejich efektivního využití. Najdete v něm analýzy, návody, recenze a další užitečné informace.

Zároveň předplacením magazínu podpoříte naše pravidelné webináře, podcasty, konference nebo provoz diskuzního serveru Macforum.cz. Projekt iPure.cz vznikl proto, aby podporoval českou Apple komunitu, což se mu již 7 let úspěšně daří. 

Neznáte iPure? Vyzkoušejte bezplatně ukázkové číslo v PDF, interaktivním ePUB, ePUB pro malé displeje nebo audio podobě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *