Jedinečná česká Apple komunita

Česká Apple komunita se stále postupně rozrůstá a přestože nemáme od Applu plnou lokátní podporu a všechny služby dostupné v USA, patří mezi aktivnější v Evropě. Snažíme se k tomu dlouhé roky přispívat a vydáváme magazín, píšeme knihy, pořádáme kurzy, setkání, děláme webináře. Rádi bychom i vám nabídnuli možnost se o něco aktivněji zapojit do dění a vybrat si úroveň, která vám bude nejvíc vyhovovat. Jeho jako v počítačové hře. Vyberte si level obtížnosti, který vám nejlépe vyhovuje.

Level 1: Čtenář iPure

Víc jak pět let již vydáváme prémiový Apple magazín iPure, který každý čtvrtek přináší původní české články pro Apple uživatele bez reklam, PR nesmyslů, špatných překladů, bulvárních nadpisů a různých spekulací. V každém čísle se snažíme přinášet užitečné, praktické a hodnotné informace, které čtenáře posunou k vyšší efektivitě, pomohou s výběrem techniky a rozšíří jejich rozhled v Apple světě.

Pokud se rozhodnete zapojit do rodiny předplatitelů iPure, tak nejen podpoříte jediný český prémiový Apple magazín, ale čeká na vás opravdu hodně obsahu.

iPure vychází v nádherné elekteronické podobě s interaktivními prvky v ePUB formátu, který je ideální pro čtení v Apple Knihách. Alternativně můžete využít PDF formát, zjednodušený ePUB pro čtení na iPhonu či naší mobilní aplikaci. Zároveň pravidelně vydáváme výuková videa, pořádáme webináře nebo připravujeme přehled Apple novinek Moštárna.

Pokud se chcete stát odběrateli magazínu iPure, můžete v průběhu března využít slevový kód WELCOME a získat 25% slevu na libovolný typ předplatného.

 

Level 2: Pojďme se potkávat

Co by to bylo za komunitu, kdybychom je aspoň jednou za čas nedokázali osobně potkat a popovídat si. Možností je celá řada a v letošním roce se budeme snažit je ještě dál rozšiřovat.

První možností jsou naše Apple kurzy, které pod značkou Ilumio pořádáme pravidelně v Praze a nepravidelně v Brně a Ostravě. Vybírat můžete z pravidelně vypisovaných veřejných kurzů, a nebo můžeme po dohodě dorazit do vaší firmy, školy či k vám osobně. Pokud máte zájem o kterouli variantu individuálního školení či kurzu, stačí se ozvat na info@ilumio.cz.

Druhou možností jsou naše nepravidelná setkání Apple fandů. Ta vyhlašujeme vždy s cca měsíčním předstihem na serveru Digit.cz a nabízejí bezplatnou možnost se potkat, popovídat si a udělat nějaký ten networking. Nejbližší chystáme na konec března v Praze.

 

Level 3: Pojďte s námi tvořit obsah

Pokud máte nějakou oblast v Apple světě, které rozumíte a chcete se podělit o své znalosti a zkušenosti, velice rádi vás přijmeme do naší rozrůstající se rodiny. V tomto okmažiku hledáme kolegy na následující pozice:

Redakce iPure: Hledáme externí autory, kteří jsou specialisty ve svém oboru, který má překryv s Apple produkty. je jedno jestli se věnujete IT, vytváření multimediálního obsahu nebo třeba máte zkušenosti s nasazováním Apple produktů v korporacích. Pokud máte znalosti a ochotu se o ně podělit, napište nám na email redakce@ipure.cz a rádi se s vámi pobavíme o publikační spolupráci.

iPure Podcast: Redakční podcast má svou dlouhou tradici, ale teď se nám zastavil, protože chybí někdo, kdo by si jej vzal pod svá křídla a starat se o jeho pravidelné produkování. Pokud byste měli chuť se starat o organizaci natáčení, hledání témat a případně i moderování, stačí se ozvat na email podcast@ipure.cz.

Kurzy Apple ve firmě: Rádi bychom rozšířili nabídku našich Apple kurzů o téma kancelářských aplikací a obecně fungování Apple produktů ve firmách. Pokud se tomuto věnujete a umíte zároveň své znalosti předávat dál, tak se nám učitě ozvěte na kurzy@ilumio.cz.

Apple setkání v regionech: Máte chuť se aktivně starat o pořádání Apple setkání v regionech? Jednou měsíčně naplánovat setkání a postarat se o jeho průběh? Ozvěte se nám na email setkani@ipure.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *