Setkání Apple fandů iPure

Chcete se dozvědět nové užitečné triky, potkat se s dalšími Apple fandy a zažít pohodovou atmosféru? Právě to nabízejí pravidelná setkání Apple fandů s redakcí iPure magazínu. Jednou měsíčně pro vás připravujeme iPure Apple meet-up zaměřený na konkrétní aktuální téma. Těšit se můžete na zajímavé hosty i partnery. Přijďte mezi nás – vstup je zdarma.

Jediné, co musíte udělat, je vybrat si setkání a bezplatně přihlásit se skrze aplikaci Meetup a naši iPure skupinu. Kapacita každého setkání je z organizačních důvodů omezená, proto je bezplatná registrace nutná. Setkání probíhají ve zcela neformální atmosféře. Na úvod vystoupí vybraní členové redakce s krátkou prezentací na hlavní téma s tím, že následuje diskuze a networking. Celé setkání trvá cca 1,5 hodiny.

Aktuálně vypsaná setkání:

 

Připravujeme nová témata a setkání…

 

Setkání, která již proběhla

Stylové doplňky k Apple produktům, pondělí 3. února od 18 hod PRAHA

Apple je známý svým promyšleným, minimalistickým designem a důrazem na každý detail vzhledu a funkčnosti svých produktů. Hledáte příslušenství pro své Apple miláčky, které bude stejně elegantní, promyšlené a funkční. Přijďte se nechat inspirovat tipy od členů redakce.

Technologický detox v novém roce, úterý 7. ledna od 18 hod PRAHA

Do nového roku je dobré vstupovat s předsevzetím. Rozhodli jste se v roce 2020 méně, efektivněji a smysluplněji používat své technologické hračky od Applu? Nabízíme vám možnost podiskutovat s redakcí na téma technologického minimalismu, digitálního detoxu a návratu ke klasickým pomůckám jako je tužka a papír. Jde propojit lásku k technologiím s jejich zdravějším využitím?  

Příslušenství pro Apple, pondělí 9. prosince od 18 hod PRAHA

Přijměte pozvání na setkání Apple fandů, jehož předvánočním tématem nemůže být nic jiného, než užitečné a funkční příslušenství pro Apple produkty. Hledáte užitečný vánoční dárek pro své okolí nebo pro sebe, který by vylepšil možnosti vašeho Apple zařízení? Díky recenzím máme bohaté zkušenosti, o které se rádi podělíme.

HomeKit, úterý 12. listopadu od 18 hod PRAHA

(záznam setkání)

Hlavním tématem bude chytrá domácnost založená na technologii HomeKit. Ukážeme si, jak HomeKit funguje, podělíme se o zkušenosti s konkrétními produkty a samozřejmě bude i dostatek prostoru pro diskuzi a networking.

Vše o AppleWatch 5. listopadu od 18 hod OSTRAVA

Pro Ostravu jsme si připravili speciální program zaměřený na Apple Watch v praxi. Přivezeme hliníkovou a titanovou verzi Apple Watch 5, nové řemínky a hlavně hromadu praktických zkušeností. 

Nabíjení Apple zařízení, středa 16. října od 18 hod PRAHA

Hlavním tématem bude nabíjení iPhonů, iPadů a Maců. Podíváme se na různá řešení na trhu, na to jak správně k nabíjení přistupovat a nebo třeba jak zkontrolovat stav baterie.

Podzimní Apple Novinky, pondělí 16. září od 18 hod PRAHA

V první polovině září se očekává uvedení první části podzimních Apple novinek. Proto jsme na 16.9. připravili setkání, na kterém se jim budeme dopodrobna věnovat.

Chcete být partnery?

Má vaše společnost zajímavý produkt, který chcete prezentovat Apple komunitě a získat bezprostřední zpětnou vazbu nebo nové zákazníky? Kontaktujte nás na email partneri@ipure.cz a rádi vám poskytneme informace o tom, jak vám mohou naše setkání pomoci.