Batoh Moshi Helios – elegance a funkčnost v jednom

Helios

Po dlouhé době tu mám jeden produkt speciálně pro ženy. Ostatně ani já sám tento produkt nepoužívám a proto tyto řádky nepíšu sám. Moje žena si již dlouho přála nějaký elegantní a praktický batoh na každodenní použití. Peak Design se do jejího portfolia moc nehodí a v obchodech nic moc nenašla. Jednoho dne však u mě zahlédla produkty od Moshi, zejména jejich elegantní batohy z řady Helios. A bylo jasno.

Na první pohled se může zdát, že batoh Helios od Moshi vypadá jak batoh pro školáka. Nenechte se však zmást. Se školní aktovkou toho moc společného nemá. Pokud budu parafrázovat svoji ženu, tak ke svému životu potřebuje praktický batoh, který něco unese a zároveň vypadá dobře. Je jasné, že ke mně se rozhodně nehodí, ale věřím, že ženy budou mluvit jinak.

Odolný proti vodě

Helios Backpack je lehký batoh, který je možné pořídit v různých barvách. Moje žena má ráda černou. Helios je vyroben z koženky, která je odolná proti přírodním vlivům, což je rozhodně fajn kombinace. Nečekejte outdoorový batoh do lesa, ale naopak městský batoh, ke kterému můžete mít sako nebo dámské šaty a lodičky.

Helios

Moshi si velmi zakládá na eleganci a stylu, což je vidět na celém provedení batohu Helios. Stále je to však technologická firma, ostatně již několikrát jsem na těchto řádcích psal o jejich produktech. Dovnitř batohu Helios tak bez problémů vložíte až 13″ MacBook, iPad nebo jiný laptop. Žena používá první verzi 12,9″ iPadu Pro a také iPad mini 5. generace. V praxi však obě zařízení nechává doma a bohatě si vystačí s iPhonem 12 Pro Max.

Nejen kapsa pro počítač

Kapsu pro počítač však hojně využívá. Patří ještě do „staré školy“, tedy nedá dopustit na papír a tužku. Často během roku objíždí různé semináře a potřebuje mnoho věcí. Tím se dostávám k hlavnímu prostoru v batohu Helios, který je opravdu velký.

Helios

Každý den uvnitř batohu nosí svačinovou krabičku, sadu na líčení, velkou peněženku, klíče, různé karty, kapesníky či vodu. Výhodou je, že Helios Backpack je expandovatelný. Na boku naleznete dva nenápadné magnety. Pouhým roztažením snadno zvýšíte vnitřní prostor či ho naopak zmenšíte a přidáte batohu na eleganci a jednoduchosti.

Velmi příjemné jsou promyšlené boční kapsy, zejména ta, která se nachází na zadní straně. Sem si žena ukládá iPhone, aby předešla odcizení či ztrátě. Tady je hezky v bezpečí. Neméně užitečná je i kapsa s ochranou RFID, tedy proti „skenování“ platebních či jiných karet.

Na drobnosti jako je pouzdro na brýle, rtěnka či kapesníky, se hodí přední kapsa. Na těle batohu pak naleznete kovové doplňky a samozřejmostí je nastavitelný popruh.

Helios

Konec kabelek

„Batoh jsem si opravdu oblíbila. Dříve jsem nosila klasické kabelky. Hodně jsem využívala různé organizéry, pomocí nichž jsem si uspořádala vnitřní prostor kabelky. To vše teď zcela odpadlo. Dlouho jsem hledala elegantní, ale přitom funkční batoh. Mám ráda kůži a Moshi vše dokonale splňuje,“ říká moje žena.

Ta dodává, že se za batoh nemusí vůbec stydět. „Díky vnitřnímu uspořádání a bočním kapsám najdu vždy to, co zrovna potřebuji. Magnetické přezky pak chrání obsah a zajišťují rychlý přístup. Materiály jsou velmi příjemné a odolné. Už jsem s batohem párkrát zmokla a zvládl i sněhovou nadílku,“ konstatuje.

Ideální dárek?

Moshi aktuálně připravuje novou kolekci batohů Helios, která bude v drobných detailech vylepšena. Recenzovaný batoh patří do předchozí kolekce, přičemž některé barvy jsou stále dostupné, například několik odstínů zelené. Batoh Moshi můžete zakoupit přímo na stránkách výrobce. Do České republiky vám při objednávce dorazí doslova za pár dní.

Helios

Takže, pánové, kteří čtete tyto řádky, už víte, co koupíte své ženě nebo partnerce? Myslím si, že batoh Moshi Helios je fajn volba. Co myslíte?

Zlata Brožová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *