Vyhrajte úžasný iPad Pro M4 i s příslušenstvím

Vyhraj iPad Pro M4

V redakci iPure milujeme Apple novinky a nové iPady Pro s procesory M4 nám udělaly obrovskou radost! Chystáme výkonnostní testy, srovnání se starší verzí a co víc, ve spolupráci s INVZI.cz jsme pro vás připravili soutěž o nejnovější iPad Pro M4 i s příslušenstvím. Vyhrajte s námi nejlepší tablet na trhu!

Jak soutěžit o iPad Pro M4?

Je to velice jednoduché, stačí si od 16. května 2024 do 30. června 2024 objednat nové roční předplatné nejlepšího českého Apple magazínu iPure nebo o rok prodloužit stávající předplatné a my vás automaticky zařadíme do slosování.

Předplatit iPure

4. července vylosujeme na našem Facebooku v přímém přenosu vítěze a ten od nás získá nový iPad Pro M4 a k němu sadu příslušenství od INVZI.cz. Soutěžit mohou občané ČR či SK starší 18 let, kteří nejsou členy redakce či jejich rodinnými příslušníky.

Vítězem se stal Martin Krýsl, gratulujeme!

Apple iPad Pro M4

Co můžete vyhrát?

Soutěžíme o nový iPad Pro M4 11” s Tandem OLED displejem a nejnovějším procesorem Apple Silicon M4! Protože Apple v balení nedodává prakticky žádné příslušenství, dohodli jsme se se společností INVZI a k tabletu dostanete i 2metrový 40Gbps USB-C kabel, nejmenší 45W GaN nabíječku na světě a stojánek s integrovaným USB-C HUBem.

INVZI příslušenství

Proč INVZI?

Společnost INVZI dlouhodobě vyvíjí a vyrábí špičkové GaN nabíječky, které jsou skvělým doplňkem k Apple produktům. Vybrat si můžete z široké škály výkonů podle toho, kolik Apple zařízení máte. Dále nabízí nejrůznější příslušenství jako jsou obaly, stojánky, kabely a další.

Nově jsou všechny tyto produkty s plnou lokální podporou a servisním zajištěním českého distributora dostupné přes web www.invzi.cz.

Proč předplatit iPure?

Kromě možnosti vyhrát nejnovější iPad Pro M4 získáte předplacením iPure přístup k nejlepšímu českému prémiovému Apple e-magazínu na českém trhu. Každý čtvrtek vychází v PDF, interaktivním ePUB i audio podobě s původními českými články bez reklam, PR nebo spekulací. Publikujeme návody, analýzy a praktické články, které vám pomohou využívat vaše Apple produkty naplno. Zároveň vydáváme redakční podcast, původní české knihy, pořádáme webináře a českou Apple konferenci. IPure zaštiťuje i český apple diskuzní server www.Macforum.cz.

Tím, že si předplatíte iPure získáte přístup nejen k aktuálním číslům, ale i k celému archivu 340 čísel, více jak stovky výukových videí a dalším materiálům. Vybrat si můžete ze tří typů předplatného podle toho, jaká forma obsahu vám nejvíc vyhovuje.

Ukázkové číslo

Neznáte iPure? Nemusíte kupovat zajíce v pytli. Stáhněte si ukázkové číslo v PDF, interaktivním ePUB, ePUB pro malé displeje nebo audio verzi a vyzkoušejte si, co nabízí.