Oslav s námi 300. číslo a vyhraj MacBook Air 15″!!!

Šest let, tři stovky vydaných čísel a víc jak 1500 původních  článků! To vše slavíme letos o prázdninách a tak jsme se rozhodli pro vás uspořádat velkou letní soutěž o 6 Apple cen, 15″ MacBooku Air a přidat 300 zvýhodněných předplatných s 50% slevou! Oslavujte a soutěžte s námi!


MacBook Air 15" M2

Co slavíme?

Je to neuvěřitelné, ale je to už šest let, co jsme vydali první číslo Apple magazínu iPure! Za tu dobu jsme bez jediné přestávky publikovali 300 čísel magazínu a to znamená víc jak 1 500 původních článků! Jsme hrdí, že iPure se stal stálicí české Apple komunity a jsme vděční všem předplatitelům, kteří jsou celou tu dobu s námi. Obrovský dík patří všem čtenářům, bez kterých by nebylo možné vydávat původní český Apple magazín bez reklam.

Filip Brož a Honza Březina

Co přesně můžete vyhrát?

Hlavní výhrou je zbrusu nový MacBook Air 15″ s procesorem M2, který je v tomto okamžiku dle našeho názoru nejlepší nabídkou od Applu! Nabízí nekompromisní poměr výkon/cena a úžasný uživatelský komfort.

Dále pro vás máme šest cen, které udělají bezesporu radost všem Apple fandům. Konkrétně se jedná o následující:

Abychom odměnili všechny a ne jen 7 výherců, tak každý, kdo se zapojí do naší letní akce, získá 50% slevu na roční předplatné iPure!

 

Jak soutěžit?

Je to jednoduché. Stačí si na webu iPure objednat a zaplatit libovolné roční předplatné iPure mezi 17. červencem a 15. září 2023. Do soutěže budou zařazena jak nová předplatná, tak prodloužení či upgrade stávajících ročních předplatných. Při registraci uveďte slevový kód leto300 a pokud budete mezi prvními 300 účastníky soutěže, získáte 50% slevu na libovolné roční předplatné! Do slosování budete zařazeni automaticky a pokud vyhrajete jednu z cen, budeme vás kontaktovat na e-mailu uvedeném při registraci. Čím dřív se zapojíte, tím větší máte šanci vyhrát. Ceny budeme losovat průběžně a do slosování budou zařazeni vždy všichni, kdo k datu losování budou mít aktivní roční předplatné získané v době soutěže. Losovat budeme:

24. 7. 2023  poukaz v hodnotě 2500 Kč na libovolný Apple kurz Ilumio – výherce: Libor Juříček
31. 7. 2023  MagSafe držák a nabíječku 3v1 od společnosti INVZI – výherce: Jiří Václavovič
7. 8. 2023 Tracker MiTag od MiLi s podporou funkce Najít od Applu – výherce: Roman Peschout
14. 8. 2023 Čistící sada Whoosh! s certifikací od Applu – výherce: Martin Sukaný
21. 8. 2023 Chipolo CARD Spot, tracker do peněženky s podporou funkce Najít od Applu – výherce: Jan Haur
28. 8. 2023  Nabíječka Mophie 3v1 – výherce: Vladimír Sramka
4. 9. 2023 tomtoc Defender – výherce Daniel Jonáš
10. 9. 2023 roční předplatné iPure One – výherce Lubomír Stolovský
18. 9. 2023 MacBook Air 15″ s procesorem M2 – výherce Jaroslav Mrzena

Cenu je nutné si osobně převzít nejpozději do 31. 12. 2023 a není možné ji vyměnit za peněžní plnění. Ze soutěže jsou vyloučeni členové redakce iPure a jejich rodinní příslušníci.

Pořadatelem soutěže je iPurecz s.r.o. Bližší informace o soutěži můžete získat na e-mailu info@ipure.cz.

 

Co je iPure?

iPure je prémiový český elektronický Apple magazín, který vychází jednou týdně v PDF a interaktivní ePUB podobě. Neobsahuje žádné reklamy, spekulace ani neužitečná informace. Publikujeme pouze původní, praktické návody, recenze, analýzy a postupy určené pro uživatele Apple zařízení. Každý týden se můžete těšit na 5 nových článků.

Předplatné BASIC obsahuje přístup k PDF magazínu včetně kompletního archivu všech předchozích čísel.

Předplatné FULL navíc přidává webovému archivu článkůvýuková videa, webináře a možnost pokládat otázky členům redakce.

Ukázkové číslo magazínu iPure si můžete stáhnout zde:

iPure 296/2023