V 39. čísle letošního roku se po nějaké době opět vydáváme za hranice Applu, a to s recenzí hodinek Garmin Fenix 8, které intenzivně testoval Filip Brož. Kam se Apple snaží posunout fotografii na iPhonu 16 Pro? To vysvětluje Honza Březina. Je Apple konzervativní nebo kontroverzní? Nad tím se zamýšlí Radim Kroulík. Jakub Dressler přidává…

Na tohle jsem se těšil opravdu hodně dlouho. Garmin představil zcela novou řadu svých sportovních hodinek Fēnix 8. Mám obrovskou radost, že mnoho uživatelů Apple, kteří chtějí seriózně sledovat a vyhodnocovat své sportovní aktivity, sahá právě po Garminu. Neříkám, že Apple Watch jsou špatné, ale je to zcela jiný produkt pro jinou cílovou skupinu. Jaký je nový král sportovních hodinek?

Jistě si vzpomínáte, jak jsem se i s novým iPhonem obrátil ke staré dobré firmě dbrand, která sídlí v Kanadě, a objednal jsem si průhledný Ghost Case. Objednaný obal mně funguje dobře, ale od začátku slíbená náhrada vylepšenou verzí stále nedorazila, a už to bude skoro rok. Zde je příběh o tom, co všechno se může přihodit při vývoji něčeho tak banálního jako kryt na telefon.