2021: Spolu to rozjedem!

Máme zde začátek nového roku, od kterého si jistě mnohé slibujeme. Nevíme, jestli si dáváte novoroční předsevzetí, ale my v redakci jsme si jedno dali. Rok 2021 je rokem, kdy to chceme v iPure rozjet na novou úroveň a vy můžete s námi. Hned na leden pro vás máme nachystaných několik příjemných překvapení:

Novoroční sleva

První novinkou, kterou bychom chtěli všem iOvečkám poděkovat je speciální novoroční sleva. Pokud se od 6. do 21. ledna 2021 rozhodnete předplatit nové roční předplatné iPure nebo o rok prodloužit stávající předplatné, dáme vám 50% slevu! Stačí při on-line registraci použít slevový kód PF2021. Akce se vztahuje na všechny tři roční varianty předplatného, tedy BASIC, STANDARD i FULL.

Soutěž o 10 ročních předplatných

Druhou novinkou je novoroční soutěž o 10 předplatných FULL. Pravidla jsou velice jednoduchá. Stačí od 6. do 21. ledna 20201 sdílet odkaz na tento článek na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu a přidat hashtag #iPure2021. Po skončení soutěže vylosujeme 10 příspěvků a jejich autoři získají roční předplatné FULL zdarma. Pokud v té době budete mít své předplatné nevadí! Prodloužíme vám jej o rok.

Každý týden pořádná nálož obsahu

A do třetice je tady první hmatatelný výsledek našeho novoročního předsevzetí. Každý týden bude nově vycházet nejen magazín iPure (PDF, ePUB, audio), ale každý týden se můžete těšit na jeden díl podcastu iPure, na webinář iPure, na jedno vydání Moštárny a minimálně jedno výukové video! Rok 2021 bude tedy znamenat ještě víc obsahu zaměřeného na Apple produkty a hlavně větší pravidelnost publikování obsahu. Už nejen magazín bude mít týdenní periodu.

Nejbližší témata webinářů jsou:

7. 1. od 19:00 Jak vyladit práci s Připomínkami (Honza Březina)
14. 1. od 19:00 MacBook Air s M1 v každodenní praxi (Filip Brož)
20. 1. od 19:00 Jak Apple pracuje se zvukem (Honza Březina)
26. 1. pd 19:00 HomePod vs HomePod mini (Filip Brož)

 

Společně jde všechno lépe

Apple komunita již tradičně byla a je v ČR velmi silná a ve srovnání s ostatními zeměmi i aktivní. Věříme, že společně ji můžeme posilovat a vytvářet unikátní projekty. Tím, že si předplatíte iPure nezískáte jen prémiový Apple magazín, ale vaše peníze pomohou i dalším Apple projektům. Chystáme pro vás další video kurzy, elektronické knihy a pokud to situace dovolí i konference a fyzické kurzy. Hned na začátku roku vyšla kniha Jak na iMovie a již nyní pracujeme na dalším titulu, tentokrát zaměřeném na iPad. Společně můžeme vytvořit víc podobných projektů!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *